AFYONKARAHİSAR / DİNAR - Dinar Haydarlı İmam Hatip Ortaokulu

Dinar Haydarlı İmam Hatip Ortaokulu

Adres
Haydarlı Kasabası Örnek Mahallesi Hastane Caddesi No4 03480 Dinar/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Allah’ı tanıyan, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i okuyup anlayan, yüce dinimizin tebliğ edicisi Hz. Muhammed (SAV)’in yaşamını örnek alan, hayatına tatbik eden bireyler yetiştiren okul olmak.
Misyon
Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağın ve çevrenin sürekli değişimini göz önünde bulundurarak kendini geliştirebilen, kendi problemlerini çözebilen dünden ders alıp ve yarınları kucaklayan, doğru yer ve doğru zamanda öğrenmeyi bilen, aldığı dini eğitimi davranışlarına yansıtarak her yönden topluma olumlu örnek olacak bireyler yetiştirebilmek.
08.30 - 15.10
Öğretmen Servisi ve Belediye Otobüsleri
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz kendi anlaştıkları servis ile Dinar´a geliş gidiş yapmaktadır. Haydarlı kasabasında da kalan öğretmenlerimiz vardır.(Haydarlı-Dinar arası herhangi bir ulaşım problemi bulunmayıp yol asfalttır)
Haydarlı Kasabası Dinar-AFYONKARAHİSAR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Afyon Merkeze 85 Km - Dinar İlçe Merkezine 35 Km. (Okulumuz Haydarlı İmkb Ybo bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. 2021 yılı itibari ile kendi binasına taşınması öngörülmektedir.)